1700 m2
sedumtak
Ett grönt tak med levande växtlighet
300
garageplatser
10 laddplatser för elbil
60 000 bin
surrar på taket
Bina producerar årligen honung till våra hyresgäster

I hjärtat av Hagastaden

I hjärtat av den nya stadsdelen Hagastaden ligger fastigheten Fraktalen. Hagastaden som sammanlänkar Stockholm med Solna siktar på att bli ett av världens främsta områden inom Life science med både utbildning och ett dynamiskt företagsklimat. Karolinska sjukhuset, Karolinska institutet och St. Eriks ögonsjukhus är några nära grannar till Fraktalen.

Fastigheten utgör Hagastadens kommersiella mittpunkt med ett kraftfullt utbud av dagligvaror och matkoncept, i och intill fastigheten. Flera hotell finns i kvarteren. Även ett attraktivt butiks- och restaurangutbud finns i angränsande Vasastan. Hagaparken och Brunnsviken finns en liten bit bort.

Byggnaden uppfördes av NCC mellan år 2011och 2013 och är miljöklassad enligt Breeam Excellent. Kontorslokalerna är effektiva med pelarlösa våningsplan för hög flexibilitet. På taket finns en terrass för hyresgästerna och taket täcks med sedum, ett grönt tak med levande växtlighet som gynnar insekter men även minskar bullereffekter från stadsmiljön. Det finns garage i fastigheten med plats för 300 bilar och laddplatser för elbilar.

St. Eriksplans tunnelbanestation och pendeltågstationen Odenplan finns en kort promenad bort och ett flertal busslinjer trafikerar området. Flygbuss till Arlanda stannar intill fastigheten. En ny tunnelbanelinje med en uppgång i fastighetens omedelbara närhet är planerad att öppna kring år 2028.

Visning av bikupan
Visning av bikupan

Fastighetschef

mann

Johan Sylvén

Fastighetschef

Tel: 070 573 64 05

Send email

Drifttekniker

Patric Palmqvist

Patric Palmqvist

Drifttekniker

Tel: 08 657 77 56

Send email

Läs vår husguide

LOGO_BREEAM_HERRADURA.png
Fastigheten är klassad enligt BREEAM Excellent