SiriusPoint & Clear Channel är nominerade till Sveriges snyggaste kontor!

Två unika och moderna kontorslokaler som utvecklats tillsammans med MER Arkitekter. Båda är belägna i KLP-fastigheter. SiriusPoints lokal är 2.300 m2 och är belägen på Fleminggatan 14 på Kungsholmen. Clear Channels lokal om 1.200 m2 ligger på Birger Jarlsgatan 43

Motiveringarna lyder:
SiriusPoint, ”Det nya kontoret är identitetsskapande för en global koncern och har samtidigt en lokal förankring. Arbetsplatsen är numera en smart och innovativ plattform för samarbete. Ett kontor som attraherar nästa generations arbetskraft.”

Clear Channel, Det är inte omöjligt att göra ett snyggt kontor genom att flytta, blåsa ur en lokal, bygga nytt och köpa massa nya möbler. Men om man värnar om hållbarhet och cirkuläritet och ska stanna kvar i sina gamla lokaler och samtidigt öka flexibiliteten, förändra arbetssätt och skapa ett nytt inredningskoncept som smakar mer än vad det kostar på jordens resurser så är det klart mer utmanande!

Genom ett fantastiskt samarbete mellan team Clear Channel och MER Arkitekter där man utgått från befintligt och renodlat/lyft fram kvalitéer och samtidigt lugnat ner genom att rensa bort så blev det här en riktig fullträff!”

SiriusPoint och Clear Channel tävlar i konkurrens med flera andra nominerade kontorslokaler. Vinnare utses på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm den 16 november.

Vi önskar både SiriusPoint och Clear Channel lycka till i tävlingen!

Ni kan läsa mer här: SiriusPoint och Clear Channel